Hitta personal

  Branch: (obligatorisk)

  Jag godkänner att WorkCoaching sparar min information.

  Arbetsgivare - Hitta rätt personal

  Trots att det finns en stor mängd arbetslösa i Sverige kan det vara svårt för en arbetsgivare att hitta rätt person till en specifik tjänst, Att hantera en stor mängd ansökningar och intervjuer kan dessutom ta resurser från företaget som behöver dessa i sin kärnverksamhet. Det är därför många företag väljer att använda sig av så kallade rekryteringsföretag för att få hjälp att hitta lämpliga kandidater med de rätta kvalifikationerna. En kortare rekryteringsprocess kan i längden spara svenska företag mycket tid och resurser.

   

  Hjälp med rekrytering och bemanning

  Vi på WorkCoaching arbetar med att hjälpa till med att introducera drivna och kompetenta kandidater med de företag som behöver deras tjänster. Företag som anlitar våra tjänster kan se fram emot en betydligt enklare och kortare rekryteringsprocess. Istället för att behöva vada igenom hundratals ansökningar hjälper vi till med att handplocka kandidater som matchar både positionens kompetenskrav men också företagets arbetskultur. WorkCoaching hjälper arbetssökande att hitta rätt snabbare och genom en mer strömlinjeformad rekryteringsprocess hjälper vi företagssverige bli mer effektivt genom att finna rätt kompetens så att företagen istället kan fokusera på sin kärnverksamhet.

  Lokala arbetsmarknaden

  Att hitta arbete på den lokala arbetsmarknaden i Sverige kräver engagemang. Borta är dagarna där man kunde nöja sig med att söka bland annonserna på arbetsförmedlingen. Arbetssökande bör istället aktivt leta företag man är intresserad av att arbeta för och göra spontanansökningar.

  Man kan ofta göra det via företagets hemsida men personlig kontakt via telefon ökar ens chanser. När man väl blir kontaktad för en intervju är det en möjlighet för företaget och den arbetssökande att introduceras och som arbetssökande gäller det att kommunicera vad man kan göra för företaget och verkligen visa att man har intresse för verksamheten mer än bara en fast lön.